Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Käsityökalut

Schuchardt Maskinilla on hyvä valikoima käsikoneita ja -työkaluja teräksen ja puun työstämiseen. Meiltä saat myös peltisepän työkalut, työkaluvaunut ja akkutyökalut. Schuchardt Maskin tuo laatutuotteita tunnetuilta valmistajilta Saksasta ja Aasiasta. Et ehkä tiedä vielä kaikkia työkaluvalmistajia, joiden tuotteita on valikoimassamme. Jos esimerkiksi käytät Boschin työkaluja, voimme helposti löytää sinulle vastaavan laadukkaiden työkalujen valmistajan, usein paljon edullisemman. Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä.

Lue lisää

Purseenpoistotyökalut

Meillä on käsityökaluja yksinkertaisempaan purseenpoistoon putkista, rei’istä ja reunoista sekä metallille että muoville.


Torx- ja kuusiokoloavainsarjat

Meillä on myös työkalusarjoja sekä torx-avaimille että kuusiokoloavaimille. Sekä lyhyeen että pitkään suorittamiseen.


Viilat 

Schuchardt Maskinin laadukkaiden viilojen valmistajia ovat Miracle ja Vallorbe. Sekä metalli- että timanttiviiloja. Molemmat viilat ovat sarjoja.


Vasarat ja lekat

Pomppimattomia vasaroita ja lekoja voi käyttää niin, että työstetty pinta ei vahingoitu.


Muita työkaluja ja varusteita

Schuchardt Maskinilla on monentyyppisiä käsityökaluja, kuten purseenpoistotyökaluja, torx-avaimia, kuusiokoloavaimia ja viiloja. Valitettavasti emme myy työkaluja lapsille. Koko käsityökaluvalikoima ja kemialliset tuotteet löytyvät täältä. 


Säilytys 

Säilytys on tärkeää esteettömien työtilojen luomiseksi, mutta myös siksi, että löydät aina helposti etsimäsi. Meillä on laaja valikoima tuotteita työkalujen säilytykseen. Työkaluvaunu tai -laatikko, jossa työkalut ovat oikeilla paikoillaan säästää paljon aikaa ja helpottaa myös työtä. Tarvikkeet työkalujen säilytykseen löydät täältä.


Autamme mielellämme tarvittaessa!

Voit aina soittaa numeroomme +46 - 36 39 60 60, jos haluat kysyä käsityökaluista tai jostain muusta työkalusta, autamme mielellämme. Metallintyöstökoneet löydät täältä. Tukitiimimme koostuu ammattityökalujen valmistajista, joilla on kokemusta ja tietoa.  

Tervetuloa ostamaan asiantuntevalta ja kokeneelta toimittajalta.