Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Pitotyökalut

Osta pitotyökalut Schuchardt Maskinilta. Lisäämme jatkuvasti uusia tuotteita eri kategorioihin, meiltä löydät kestäviä työkaluja jokaiseen tarpeeseesi!

Lue lisää

Kiinnitys

Meiltä löydät pitotyökalut kaikkeen kiinnitykseen. Valikoimassamme on ruuveja, kiinnityselementtejä, lukituspihtejä, pikakiinnittimiä, pysäyttimiä, puristimia, istukoita ja lisätarvikkeita, tuotemerkkeinä mm. Vertex, AMF, Grip-on ja Kanca.


Jyrsintä

Meillä on laaja valikoima pitotyökaluja jyrsintään, merkkeinä mm. Vertex, Optimum ja Evermore. Tuotevalikoimaan kuuluvat istukka-avaimet, vetotapit, jyrsinistukat, yhdistelmätuurnat, tasojyrsintätuurnat, supistusholkit, holkit, mutterit sekä hitsaus- ja indeksointipidikkeet, joita kaikkia on saatavana eri ko’oissa ja malleissa. Tutustu Schuchardt Maskinin valikoimaan jyrsinnässä tarvittavista pitotyökaluista.


Sorvaus

Valikoimaamme sorvauksessa tarvittavista pitotyökaluista kuuluu VDI-pidikkeitä, teräksisiä sorvauspidikkeitä, supistusholkkeja sekä pora- ja kierrepidikkeitä. VDI-pidikkeet sopivat CNC-sorvien kanssa työskenteleville, muut kiinnitystuotteet taas paremmin tavallisen sorvin kanssa työskenteleville. Valikoimassamme on tuotteita useilta eri merkeiltä eri muunnelmina ja kokoina, joista löydät varmasti itsellesi sopivan.


Kierteitys

Meillä on kattava valikoima kierretappeja ja leikkuutyökaluja kierteitykseen, täältä löydät kaikki metallintyöstössä tarvittavat pidikkeet. Tarjontamme sisältää kierteitettyjä holkkeja, leikkuu- ja kierretapinpitimiä, kierretappiholkkeja, kierreistukoita ja kierteityslaitteita. Tutustu Schuchardt Maskinin valikoimaan kierteityksessä tarvittavista pitotyökaluista.


Poraus

Metallinporaukseen tarkoitettujen pitotyökalujen ja lisävarusteiden valikoimastamme löydät erityyppisiä istukoita, hylsyjä ja sisäsorvauspäitä. Meiltä löydät myös poraistukoiden asentamisessa tarvittavat poraistukkatuurnat. Integroidut poraistukkamme on valmistettu yhdestä kappaleesta ja tarjoavat suuren tarkkuuden poraamiseen. Tutustu kaikkiin tarvitsemiisi pitotyökaluihin täällä!


Ruuvipuristimet

Schuchardt Maskinin kattava tuotevalikoima sisältää ruuvipuristimet kaikkeen tarpeeseen: kone- ja poraruuvipuristimet, kääntyvät ja kallistettavat ruuvipuristimet, penkkiruuvipuristimet ja kipinityöstössä tarvittavat ruuvipuristimet. Korkealaatuiset ruuvipuristimemme soveltuvat moneen käyttöön, merkkeinä mm. Vertex ja Kanca.


Kulmatarvikkeet

Meiltä löydät kaikki kulmahyllyt, V-lohkot ja kulmapalat. Kulmahyllyjä käytetään kiinnitykseen metallinjyrsinnässä, valikoimamme kulmahyllyt ovat tarkkuushiottuja. Myös kulmapaloja käytetään metallinjyrsinnässä, voit ostaa niitä eri pakkauksissa. Meillä on myös useita erilaisia V-lohkojen muunnelmia, mukaan lukien tarkkuuskulmalohkot, magneettiset V-lohkot, säädettävät V-lohkot ja V-lohkot kiristysruuveilla. Kaikkien näiden korkealuokkaisten tuotteiden valmistaja on taiwanilainen Vertex.


Magneettikiinnitys

Magneettikiinnitykseen tarkoitettujen pitotyökalujen valikoimastamme löydät sähkömagneettisia pöytiä ja napojen jatkeita. Sähkömagneettisia pöytiä käytetään kiinnitykseen metallinjyrsinnässä. Napojen jatkeet siirtävät magnetismin sähkömagneettipöydistä osaan. Valikoimamme korkealaatuisten tuotteiden valmistaja on Vertex.


Rinnakkaispalat

Kiinnitystä helpottavia rinnakkaispaloja käytetään, kun kiinnitykseen halutaan suurempi tarkkuus. Rinnakkaispalamme on valmistettu hiotusta ja karkaistusta teräksestä ja toimitetaan kätevässä säilytyslaatikossa. Sivustoltamme löydät myös rinnakkaisviivaimet ja -lohkot.