Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Poranterotuskoneet Drill Doctor

Drill Doctor -porahiomakoneemme

Tarjoamme porahiomakoneita Drill Doctorilta, joka on jo 40 vuotta porahiomakoneita valmistanut tunnettu tuotemerkki. Schuchardt Maskinilta voit ostaa Drill Doctorin suosituimpia tuotteita. Drill Doctorin yksinkertaisella työkalulla saat täydellisesti hiotun kokoa 2,5–19 mm olevan poranterän. Porahiomakoneemme hiovat HSS-metallisia, kovametallisia ja TIN-pinnoitettuja poranteriä sekä betoniporanteriä. Kiinnike on integroitu koneeseen poraistukkaa varten.

Lue lisää
  per sivu
  1. Drill Doctor DD500X
   Drill Doctor DD500X
   205,75 € 165,93 €
   • Maailman helpoin tapa saada eloa tylsiin poriin • Drill Doctoria on myyty useiden...
  2. Drill Doctor DD750X
   Drill Doctor DD750X
   252,28 € 203,45 €
   • Maailman helpoin tapa saada eloa tylsiin poriin • Drill Doctoria on myyty useiden...
  per sivu

  Kaikkien Drill Doctor -porahiomakoneittemme poraistukka on rakenteeltaan vakaa, mikä helpottaa asennon pitämistä tarkkana koko porauksen ajan. Timanttilaikka kestää pitkään – useita satoja hiontoja ennen kuin on aika vaihtaa uuteen timanttilaikkaan. Timanttilaikan voi tietysti tilata varaosaksi suoraan Schuchardt Maskinilta. Kerrot vain mallin, niin autamme löytämään oikean.

  Porahiomakoneidemme moottorikoppa on lisäksi kaksoiseristetty, iskunkestävä ja tarjoaa vankan tuntuman. Porahiomakoneillamme voi tehdä ristihiontaa. Paino on n. 3 kiloa.

  Tilaa Drill Doctor -porahiomakone, saat sen 1–2 päivässä!

  Autamme mielellämme tarvittaessa!

  Voit aina soittaa numeroomme +46 - 36 39 60 60, jos haluat kysyä porahiomakoneistamme. Tukitiimimme koostuu ammattityökalujen valmistajista, joilla on kokemusta ja tietoa.  

  Tervetuloa ostamaan asiantuntevalta ja kokeneelta toimittajalta.