Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Poranterotuskoneet Drill Doctor

Tarjoamme porahiomakoneita Drill Doctorilta, joka on jo 40 vuotta porahiomakoneita valmistanut tunnettu tuotemerkki. Schuchardt Maskinilta voit ostaa Drill Doctorin suosituimpia tuotteita. Drill Doctorin yksinkertaisella työkalulla saat täydellisesti hiotun kokoa 2,5–19 mm olevan poranterän. Porahiomakoneemme hiovat HSS-metallisia, kovametallisia ja TIN-pinnoitettuja poranteriä sekä betoniporanteriä. Kiinnike on integroitu koneeseen poraistukkaa varten. 
Tilaa Drill Doctor -porahiomakone, saat sen 1–2 päivässä!

Lue lisää
  per sivu
  1. Drill Doctor DD500X
   Drill Doctor DD500X
   202,17 € 163,04 €
   Maailman helpoin tapa saada eloa tylsiin poriin. Drill Doctoria on myyty useiden vuosien ajan...
  2. Drill Doctor DD750X
   Drill Doctor DD750X
   247,89 € 199,91 €
   Maailman helpoin tapa saada eloa tylsiin poriin. Drill Doctoria on myyty useiden vuosien ajan...
  per sivu

  Kaikkien Drill Doctor -porahiomakoneittemme poraistukka on rakenteeltaan vakaa, mikä helpottaa asennon pitämistä tarkkana koko porauksen ajan. Timanttilaikka kestää pitkään – useita satoja hiontoja ennen kuin on aika vaihtaa uuteen timanttilaikkaan. Timanttilaikan voi tietysti tilata varaosaksi suoraan Schuchardt Maskinilta. Kerrot vain mallin, niin autamme löytämään oikean.


  Kestävät timanttiterät

  Porahiomakoneidemme moottorikoppa on lisäksi kaksoiseristetty, iskunkestävä ja tarjoaa vankan tuntuman. Porahiomakoneillamme voi tehdä ristihiontaa. Paino on n. 3 kiloa.


  Autamme mielellämme tarvittaessa!

  Voit aina soittaa numeroomme +46 - 36 39 60 60, jos haluat kysyä porahiomakoneistamme. Tukitiimimme koostuu ammattityökalujen valmistajista, joilla on kokemusta ja tietoa.  

  Tervetuloa ostamaan asiantuntevalta ja kokeneelta toimittajalta.