Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Ruuvipuristimet

Schuchardt Maskinilla on suuri valikoima ruuvipuristimia. Meiltä löydät muun muassa koneruuvipuristimia, ruuvipenkkejä, putkiruuvipuristimia ja poraruuvipuristimia. Ruuvipenkit tulevat meille taiwanilaiselta Vertexiltä ja turkkilaiselta Kancalta. Suosituin ruuvipuristimemme on ST-tarkkuusruuvipuristin - se tukee erittäin hyvin kiinnikiristyksessä ja on erittäin helppokäyttöinen. Lisäksi siitä on saatavana useita eri kokoja.

Lue lisää

Ruuvipenkit

Monet ruuvipenkeistämme on tehty karkaistusta takoteräksestä, mikä tekee niistä erittäin kestäviä. Ruuvipenkeissä käytettyjen teräslaatujen kovuus vaihtelee. Voit tarkistaa sen tuotteen sisältä, ja sieltä näet myös, minkäkokoinen pultti ruuvipenkin kiinnitykseen tarvitaan - tuotetaulukossa halkaisijaksi on merkitty  Ød2. Kiinnitysleuat vaihtelevat jonkin verran ruuvipenkistä riippuen. Kaikissa ruuvipenkeissä on induktiokarkaistut ja rihlatut kiinnitysleuat, ja osa niistä on myös CNC-koneistettuja. Ruuvipenkit meille toimittaa Kanca – turkkilainen valmistaja, jonka erikoisalaa ovat laadukkaat ja kestävät työkalut.


Koneruuvipuristimet

Metallia työstettäessä on tärkeää, että yksityiskohdat asettuvat kunnolla paikoilleen. Siksi koneessa on käytettävä tukevia ruuvipenkkejä. Meillä on sekä hydraulisia että pneumaattisia koneruuvipuristimia, kierrettäviä ja vinoja ruuvipuristimia, putkiruuvipuristimia ja muita erimuotoisia ruuvipenkkejä. Pneumaattinen ruuvipuristin sopii sinulle, joka haluat säästää aikaa tuotannossa, sillä sen avulla sekä yksityiskohtien kiinnitys että niiden irrotus sujuu nopeasti. Hydraulisessa ruuvipuristimessa on hydraulinen vahvistin, joka mahdollistaa lujan kiinnityksen ilman ponnistelua. Kierrettävä ruuvipuristin antaa enemmän joustavuutta yksityiskohtaa kiinnitettäessä. Laajasta koneruuvipuristiminvalikoimasta voit löytää itsellesi sopivan ruuvipenkin.


Poraruuvipuristimet

Poraruuvipuristin on hieman yksinkertaisempi versio koneruuvipuristimesta käytettäväksi pylväsporakoneessa. Ruuvipuristimen voi kiinnittää pylväsporakoneen pöytään, jos sitä varten on olemassa urat. Urien koko löytyy silloin  ruuvipuristimen teknisistä tiedoista. Monet poraruuvipuristimista on valmistettu valuraudasta, mikä tekee ruuvipenkistä tukevan.


Putkiruuvipenkki

Valikoimassamme on myös putkiruuvipuristin, V-ruuvipuristin. Putkiruuvipuristinta käytetään lähes pyöreiden yksityiskohtien kiinnittämiseen.