Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Mittalaitteet

Schuchardt Maskin auttaa mittaamaan oikein, millimetriin asti. Meiltä löydät mittaustyökalut työntömitasta ja mikrometrista elektronisiin mittalaitteisiin.

Lue lisää

Työntömitta

Valikoimaamme kuuluu erityyppisiä työntömittoja: digitaalisia ja analogisia työntömittoja, syvyystyöntömittoja, erikoistyöntömittoja ja verstastyöntömittoja. Digitaalisen työntömitan etuna on lukuvirheen riskin pieneneminen, mutta kaikkia työntömittojamme saa myös analogisina.


Mittakello ja kallistuksen ilmaisin

Mittakelloa on saatavana eri versioina, tässäkin sekä digitaalisena että analogisena. Kallistuksen ilmaisimista, joista käytetään myös nimitystä ”indikaattorikello”, tarjoamme huolellisesti valitun valikoiman korkealaatuisia ja tarkkoja tuotteita.


Mitta-asteikot

Meiltä löydät laajan valikoiman mitta-asteikkoja, digitaalisia pysty- ja vaaka-asteikkoja, magneettisia mitta-asteikkoja sekä DRO- ja tarkkuusmitta-asteikkoja.


Korkeusmitat

Korkeusmittamme mittaavat erittäin tarkasti ja mahdollistavat hienosäädön. Korkeusmittoja on sekä digitaalisia että analogisia. Tästä kategoriasta löydät tasomme ja niille sopivat telineet. Kestävä taso on tärkeä, jotta työskentelypinta pysyy aina vakaana.


Mikrometrit

Mikrometri on erittäin tarkka mittaustyökalu, valikoimassamme on niin digitaalisia kuin analogisiakin mikrometrejä sekä erimallisia mikrometrejä, kuten syvyysmikrometrejä tai kolmipistemikrometrejä.


Viivaimet ja kulmamitat

Tuotevalikoimassamme on myös viivaimia, kulmamittaustyökaluja ja vesivaakoja. Niistäkin löytyy sekä digitaalisia että analogisia työkaluja.


Tulkit

Täältä löydät tulkit ja kierrerenkaat, yksittäin tai sarjoina, sertifikaateilla tai ilman. Tämän tuoteryhmän korkealaatuisten tuotteiden valmistaja on saksalainen Völkel.


Sijoittaminen ja keskiöinti

Sijoittamis- ja keskiöintityökaluista tarjontamme käsittää reunantunnistimia, joita kutsutaan myös reunaindikaattoreiksi, 3D-mittareiksi, keskiöintituurniksi, nollapisteindikaattoreiksi.


Soviteosat ja tasaajat

Täältä löydät soviteosat, erilaisia kierteenmittaustyökaluja ja muita kierretyökaluja, poranteroittimia ja paljon muuta. Siirry tuoteryhmään ja katso sieltä lisää.


Reiän ja uran mittaus

Työkalumme urien ja reikien mittaamiseen löytyvät täältä, valikoimamme käsittää mm. rakotulkit, haaramittakellot ja teleskooppirakotulkit.


Elektroniset mittauslaitteet

Täältä löydät erilaisia kovuusmittareita ja niiden mittapäitä, mutta myös paksuusmittareita ja pinnankarheusmittareita.


Tarvikkeet ja muuta

Meiltä saat myös tarvikkeet kaikkiin mittaustyökaluihin. Esimerkiksi paristot, telineet, kärjet ja pidikkeet muihin mittauslaitteisiin. Tarvitsetko apua oikean tarvikkeen löytämisessä? Ota meihin yhteyttä puhelimella tai chatissa.


Mittatarvikebrändit

Monien mittaustyökalujemme valmistaja on saksalainen Mahr. Mahrin mittaustyökalut ovat korkealaatuisia ja tarkkoja. Mahr on merkittävin työntömittojemme toimittaja, mutta meillä on Mahrilta myös kallistusilmaisimia, digitaalisia mittakelloja ja pinnankarheusmittareita. Kaikki meillä myynnissä olevat Mahrin tuoteet näet täällä.

Toinen myymämme tuotemerkki on Mitech, jonka tuotteita on viety ympäri maailmaa, koska ne ovat tehokkaita, hinnat kohdallaan ja palvelu moitteetonta. Valikoimaamme sisältyy erityyppisiä kovuusmittareita ja mittausantureita, joiden valmistaja on Mitech. Mitechin tuotteet löydät täältä.

Meillä on myynnissä myös saksalaisen Haimerin tuotteita, jotka ovat korkealaatuisia ja erittäin tarkkoja. Haimerilta meillä on mittaustyökaluja, kuten reunantunnistin ja 3D-mittari. Haimerin tuotteet löydät täältä.


Autamme mielellämme tarvittaessa!

Soita meille numeroon 036 - 39 60 60 tai käynnistä chatti, jos haluat kysyä mittaustyökaluistamme. Autamme mielellämme tarvittaessa. Tukitiimimme koostuu ammattityökalujen valmistajista, joilla on kokemusta ja tietoa. Tervetuloa ostamaan asiantuntevalta ja kokeneelta toimittajalta.