Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Poraistukat

Valikoimassamme on monenlaisia poraistukoita: itsekiristyvät ja pikakiinnitettävät poraistukat, poraistukat avaimella ja integroidut poraistukat.

Lue lisää
  per sivu
  1. Poraistukka avaimella
   Poraistukka avaimella

   Alkaen 47,23 € 38,09 €

   Kolmileukainen vakio- istukka, porakoneille, sorveille ja jyrsinkoneille. Karaistut ja hiotut...
  2. Poraistukka, XH
   Poraistukka, XH

   Alkaen 84,11 € 67,83 €

   • Kolmileukainen avaimeton pikaistukka • Karaistut ja hiotut leuat • Kartiomainen...
  3. Poraistukka
   Poraistukka

   Alkaen 86,69 € 69,91 €

   • Nopeakiristeinen avaimeton poraistukka, jossa on kiristysvoiman varmistin •...
  per sivu

   

  Erilaisilla poraistukoilla on monia ominaisuuksia ja käyttötarkoituksia. Itsekiristyvät poraistukat ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä. Voit kiinnittää poran nopeasti poraistukkaa kiertämällä ilman muita työkaluja. Poraistukassa on kuitenkin paikka haka-avaimelle, jotta se voidaan kiristää erittäin tiukasti. Katso poraistukoiden valikoima.

   

  Poraistukka avaimella on perinteinen vaihtoehto, joka on monelle tuttu ja joita käytetään laajasti. Valikoimassamme on monia vaihtoehtoja myös yleisesti käytetyille tuotteille.

   

  Integroidut poraistukat tekevät koneen ja poraistukan käytöstä saumatonta. Integroitu poraistukka pysyy hyvin paikallaan, koska se kiinnittyy koneen sisään ja toimii sen kiinteänä osana.

   

  Poraistukan tuurna on poraistukan vakiovaruste. Se toimii sovittimena poraistukan ja koneen välillä. Poraistukan tuurnan koko on tavallisesti MK2. Koko sopii yleensä pieniin koneisiin, joita käytetään tavallisesti kodeissa. Mitä isompi kone, sitä isompi morsekartio. Siksi MK3:a suuremmat koot ovat tavallisia teollisuuskäytössä. Valikoimastamme löydät useimmat poraistukan tuurnien koot!