Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Nauhahiomakoneet

Valikoimamme nauhahiomakoneet ovat tunnetuilta toimittajilta, joihin kuuluu esim. tanskalainen laatuvalmistaja KEF. Meillä on koneita sekä ilmanpoistolla että ilman, sekä useita eri kokoja ja malleja – sekä penkki- että runkokoneita.

Lue lisää
  per sivu
  1. KEF Nauhahiomakone BSH 20-75
   KEF Nauhahiomakone BSH 20-75
   1 693,73 € 1 365,91 €
   Tehokas vaakasuuntainen teollisuusnauhahiomakone. Tärinätön kone, alhaisella melutasolla....
  2. KEF Nauhahiomakone BSH 20-75X
   KEF Nauhahiomakone BSH 20-75X
   3 182,05 € 2 566,17 €
   Nahkahiomakone, jossa on sisäänrakennettu kaksoisimu. Pölypussi. Nopea nauhanvaihto ilman...
  3. KEF Nauhahiomakone BSH 20-150
   KEF Nauhahiomakone BSH 20-150
   2 192,21 € 1 767,91 €
   Tehokas vaakasuuntainen teollisuusnauhahiomakone. Tärinätön kone, alhaisella melutasolla....
  per sivu

  Kiinteä nauhahiomakone

  Kiinteällä nauhahiomakoneella tarkoitetaan konetta, joka on hieman tehokkaampi kuin käsikäyttöinen, pienempi kone. Kiinteä nauhahiomakone voi toki olla pienempi penkkimallikin, tai hieman suurempi seisova malli.


  Valitse oikeanlainen nauhahiomakone

  Mallien ominaisuudet voivat vaihdella. Tutki ja vertaa onko mallissa erillinen poisto, hihnojen koko, hihnojen nopeus, hiontapinta (kiinnityspinta). Sijainnista ja olosuhteista riippuen myös melutasot voivat olla tärkeitä. Pidä mielessä, että tietyt koneet ovat hyvin kovaäänisiä. Muita ominaisuuksia voivat olla kallistusmahdollisuus ja hätäpysäytyspainike. 


  Penkkinauhahiomakoneen varaosat

  Kun on aika vaihtaa varaosia tai kulutusosia, ota meihin yhteyttä. Penkkihiomakoneen hiomanauha on jossain vaiheessa vaihdettava uuteen. Hiomanauhan voi tietysti ostaa erikseen, ja tiedämme, minkä mallin tarvitset!

  Kysy meiltä, jos tarvitset apua oikeanlaisen nauhahiomakoneen löytämisessä. Tilaa nyt, saat tilaamasi tuotteen 1–2 arkipäivän kuluessa!


  Autamme mielellämme tarvittaessa!

  Voit aina soittaa numeroomme +46-36 396060, jos haluat kysyä nauhahiomakoneista tai varusteista. Tukitiimimme koostuu ammattityökalujen valmistajista, joilla on kokemusta ja tietoa.  

  Tervetuloa ostamaan asiantuntevalta ja kokeneelta toimittajalta.

  Mitä hyötyä nauhahiomakoneesta on?

  Nauhahiomakoneella saa tehokkaasti poistettua eri materiaaleja ja pinnat tasaisiksi ja sileiksi. Nauhahiomakoneen hyöty muihin hiomakoneisiin verrattuna tulee erityisen hyvin esille laajoilla pinnoilla, kuten esim. suurilla huonekaluilla. Se tarjoaa tarkan hionnan ja muovausominaisuuksia, mikä on tärkeää puun ja metallin työstössä ja muissa teollisissa käyttökohteissa.

  Mikä on penkkihiomakone?

  Penkkihiomakone on pienempi hiomakone, jolla poistetaan eri materiaaleja, kuten ruostetta/korroosiota, maalia tai muuta kohteessa lujassa olevaa materiaalia. Penkkihiomakoneiden ominaisuudet vaihtelevat, tärkein ero on tehossa, toiminnoissa ja jossain määrin siinä kaikessa, mitä koneen mukana tulee. Esimerkkejä erilaisista penkkihiomakoneista ominaisuuksineen löydät täältä.

  Mitä nauhahiomakoneen valinnassa pitäisi ottaa huomioon?

  Ennen nauhahiomakoneen valintaa on hyvä pysähtyä miettimään, mitä kaikkea sen pitää pystyä tekemään. Malleja kannattaa tutkia ja vertailla: nauhan koko ja nopeus, hiontapinta ja onko koneessa erillinen poisto. Myös melutasot ovat tärkeitä, jotkin koneet voivat pitää kovaa ääntä. Hyödyllisiin ominaisuuksiin kuuluu esim. kallistusmahdollisuus. Yllä on esimerkkejä erilaisista nauhahiomakoneista.