Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Schuchardt Maskin - yrityksestä

Schuchardt Maskin toivottaa sinut tervetulleeksi! Toimitamme konepajateollisuudelle leikkaavaan työstöön koneita, työkaluja ja tarvikkeita. Tuomme tuotteet maahan itse ja toimitamme ne asiakkaille suoraan varastostamme. Yritys on toiminut vuodesta 1899 lähtien ja on jo yli 100 vuoden ajan toimittanut pohjoismaiselle konepajateollisuudelle koneita ja työkaluja. Toimitilamme, varastomme ja esittelytilamme sijaitsevat Huskvarnassa.

Bernhard Schuchardt perusti yrityksen Schuchard och Schütte, jonka nykyinen nimi on Schuchardt Maskin AB

Turvallisuus ja takuu

Toivomme, että asiakkaana tunnet olosi turvalliseksi, kun ostat. Kun teet ostoksia Schuchardtilla, annamme sinulle toimintatakuun ja palautusoikeuden.

Lue lisää ostoehdoista.


Helppoa tilaamista

Löydät koko tuotevalikoimamme verkkokaupasta ja kuvastosta. Tilaa vaivattomasti verkkokaupasta, puhelimitse, faksilla tai sähköpostitse.


Henkilökohtaista ja ammattimaista asiakaspalvelua

Teknikoillamme on laaja kokemus, ja he auttavat erittäin mielellään, jos sinulla on kysyttävää. Soita meille, keskustele kanssamme tai lähetä sähköpostia, me autamme sinua. Arkisin saat vastauksen 24 tunnin kuluessa.


Tilaus ennen klo 15 – toimitus samana päivänä

Varastomme käsittää periaatteessa kaikki 6600 tuotettamme, hyvin varustettu varastomme sijaitsee aivan Huskvarnan keskustassa. Palvelutasomme on yli 90 %, mikä tarkoittaa sitä, että lähetämme yli 9 tuotetta 10:stä samana päivänä, jos tilaus on tehty ennen klo 15. Jotkin suurimmista koneista ja erikoistuotteista toimitamme kotiin tilauksesta.


Tervetuloa tutustumaan!

Olet tervetullut käymään aina kun sinulla on mahdollisuus. Tule tutustumaan tuotteisiin. Monet niistä löydät esittelytiloistamme Huskvarnasta osoitteesta Thulevägen 2.


Asiakkaiden mielipiteet ovat meille tärkeitä!

Schuchardt arvostaa hyvää asiakaspalvelua. Meille on tärkeää, että asiakkaana koet saavasi meiltä apua, olipa kyseessä sitten yksinkertainen kysymys tai monimutkaisempi asia.

Asiakaspalaute on meille hyvin tärkeää, siksi pyydämme toisinaan asiakkaitamme arvioimaan meidät.


Tältä sivulta voit lukea lisää asiakkaidemme mielipiteistä »