Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Reikäsahat

Reikäsahaa voidaan tarvita milloin tahansa. Se on tehokas työkalu, jolla voidaan porata isoja reikiä ja jonka ansiosta isokokoista poraa ei tarvitse ostaa. Reikäsahoilla voidaan työstää erilaisia materiaaleja, kuten muun muassa metallia, puuta, kipsiä ja muovia. Valikoimassamme on reikäsahoja metallin, eli lähinnä teräksen ja alumiinin työstöön, mutta niillä voidaan käsitellä myös muovia ja puuta. Jos tarvitset useita eri kokoja, löydät valikoimastamme reikäsahasarjat sekä niihin liitettävät varret ja porat säilytyslaukussa.

Lue lisää
  per sivu
  1. Reikäporat, bi-metalli
   Reikäporat, bi-metalli
   316,68 € 255,39 €
   Vaihtelevalla hammastuksella metallille, alumiinille, muoville ja puulle. Sisältää: Ø 16,...
  2. Reikäporat, bi-metalli
   Reikäporat, bi-metalli
   215,97 € 174,17 €
   Vaihtelevalla hammastuksella metallille, alumiinille, muoville ja puulle. Sisältää: Ø 16,...
  3. Reikäporat, bi-metalli
   Reikäporat, bi-metalli
   177,27 € 142,96 €
   Vaihtelevalla hammastuksella metallille, alumiinille, muoville ja puulle. Sisältää: Ø 16,...
  4. Reikäsaha, bi-metalli
   Reikäsaha, bi-metalli

   Alkaen 8,08 € 6,52 €

   Vaihtelevalla hammastuksella metallille, alumiinille, muoville ja puulle. Leikkuupituus 38 mm....
  5. Reikäsahan kiinnitys
   Reikäsahan kiinnitys

   Alkaen 9,39 € 7,57 €

   Katso kaikki reikäsahat ja lisävarusteet.
  per sivu

   


  Reikäsahojen kiinnikkeet ja lisävarusteet

  Sopivat kiinnikkeet voivat parantaa reikäsahan käytön joustavuutta. Reikäsahaa käytetään tavallisesti kädessä pidettävässä porakoneessa, mutta sovittimien avulla se voidaan asentaa myös pylväsporakoneeseen. Jos etsit reikäsahaa pylväsporakoneeseen, katso valikoimamme morsekartiokiinnikkeet. Vaihtoehtoisesti voit valita Power-max-reikäsahan, johon sisältyy reikäsaha ja erilaisia karakiinnikkeitä. Jos työstät kovia materiaaleja, saatavana on niin kutsuttu SDS-varsi. SDS koostuu sanoista Stecken – Drehen – Sichern, mikä tarkoittaa sisään asettamista, kiertämistä ja varmistamista. Erittäin luja varsi varmistaa, että reikäsaha pysyy tukevasti paikallaan luistamatta.

   

  Keskiöpora tai ohjauspora ovat lisävarusteita, joita käytetään usein reikäsahan kanssa. Ne asetetaan reikäsahan keskelle auttamaan reiän poraamisessa tarvittaessa. Reikäsahoihimme sopivassa keskiöporassa on myös palautusjousi, joka auttaa poistamaan porattaessa syntyneen leikkuujätteen. Sen ansiosta porattava materiaali ei tartu reikäsahaan. Näin voidaan porata useita reikiä peräkkäin.

   


  Reikäsahan monta nimeä

  Reikäsahoilla on monia nimityksiä, kuten reikäpora, rasiapora ja rasiajyrsin. Ammattilaiset käyttävät rasiajyrsintä tai rasiaporaa esimerkiksi liitäntärasioiden ja kattorasioiden asentamiseen. Työkalua kutsutaan myös poraksi, koska sillä leikataan isoja reikiä, vaikka työkalu koostuukin yhtenäisestä sahanterästä.