Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Penkki jyrsinkoneet

Jyrsinkoneet ovat työstökoneita, joilla leikataan ja muotoillaan erilaisia metalleja ja muita materiaaleja. Niitä käytetään laajalti valmistusteollisuudessa tarkkuusosien ja komponenttien luomiseen. Jyrsinkoneet koostuvat liikkuvasta, yleensä pyörivästä leikkaustyökalusta, joka leikkaa materiaalia pois työkappaleen pinnasta. Pyörivän toimintonsa ansiosta nykyaikaiset jyrsinkoneet voivat liikkua useissa ulottuvuuksissa, mikä mahdollistaa yksityiskohtaisempien ja edistyneempien muotojen luomisen. Koneillamme voidaan leikata eri materiaaleja, kuten metallia, keramiikkaa ja muovia. Meillä on jyrsinkoneita myös puulle, löydät ne täältä.

Lue lisää
  per sivu
  1. Jyrsin- & pylväsporakone, DM40
   Jyrsin- & pylväsporakone, DM40
   3 234,24 € 2 608,26 €
   Tehokas valurautarunkoinen pylväsporakone teolliseen käyttöön. Poraukseen, kierrotukseen...
  2. Jyrsin- & pylväsporakone, DM40DL
   Jyrsin- & pylväsporakone, DM40DL
   4 453,21 € 3 591,30 €
   Tehokas valurautarunkoinen pyöväsporakone teolliseen käyttöön. Poraukseen, kierrotukseen...
  3. Jyrsinkone jalustalla BM45DL
   Jyrsinkone jalustalla BM45DL
   5 596,17 € 4 513,04 €
   Koneikko liikkuu pystysuunnassa . Karan pystyliikkeen hienosäätö käsipyörällä . ...
  per sivu

  Tuotevalikoimastamme löydät varmasti juuri sinun tarpeitasi vastaavan jyrsinkoneen!

  Moderni jyrsinkone on kehittynyt tasojyrsimestä, mikä tarkoittaa sitä, että leikkuutyökalu pyörii sen sijaan, että se liikkuisi suorassa linjassa.


  Pystyjyrsin

  Pystyjyrsin on tavallisimpia jyrsinkoneita. Siinä on pystysuora kara, jonka avulla leikkuutyökalu voi liikkua ylös ja alas. Pystyjyrsintä käytetään tavallisesti tasaisten pintojen leikkaamiseen eri suuntiin. Pystyjyrsin voidaan varustaa erilaisilla jyrsintyökaluilla, joilla voidaan leikata ja muotoilla erimuotoisia ja -kokoisia materiaaleja.


  CNC-kone tarjoaa tietokoneohjattua tarkkuutta

  CNC-jyrsinkone on tietokoneohjattu kone, jossa liikettä ohjataan erilaisilla ohjelmistoilla. CNC-jyrsinkone voi käsitellä materiaaleja tarkemmin ohjelmoidun polun avulla. CNC-koneemme löydät täältä.


  Tarvikkeet

  Schuchardtilta löydät kaikki tarvikkeet koneellesi. Voimme tarjota kaikkea, erikokoisista pöytäsyöttölaitteista X-, Y- ja Z-akseleihin ja kallistettaviin pyöröpöytiin. Lisätietoa tarvikkeistamme löydät täältä. 


  Autamme mielellämme tarvittaessa!

  Voit aina soittaa numeroomme 036 - 39 60 60 (tai käynnistää chatin), jos sinulla on kysyttävää jyrsinnästä tai mikä jyrsinkone sopii parhaiten juuri sinun käyttötarkoitukseesi. Tukitiimimme koostuu kokeneista ja osaavista työstötyökalujen valmistajista.  

  Tervetuloa ostamaan asiantuntevalta ja kokeneelta toimittajalta.