Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Hioma- ja kiillotuskoneet

Schuchardt Maskinilla on hyvä valikoima laadukkaita hiomakoneita niin harrastuskäyttöön, käsityöammattilaisille kuin teollisuuteenkin. Pyrimme aina saamaan markkinoiden parhaat koneet hiontaan ja kiillotukseen.

Lue lisää

Valikoimamme

Schuchardt Maskinilta löydät nauhahiomakoneet, penkkihiomakoneet, levyhiomakoneet, tasohiomakoneet, epäkeskohiomakoneet, poraushiomakoneet teollisuuteen, putkihiomakoneet, kiillotuskoneet jne.


Kuulua

Löydät tietysti myös varaosat ja varusteet sähköhiomakoneisiimme. Katso metallitarvikevalikoimamme täältä.


Autamme mielellämme tarvittaessa!

Voit aina soittaa numeroomme +46 - 36 39 60 60, jos haluat kysyä kiillotuskoneistamme tai hiomakoneistamme. Tukitiimimme koostuu erittäin osaavista työkalunvalmistajista.  

Tervetuloa ostamaan asiantuntevalta ja kokeneelta toimittajalta.

Mikä on oskilloiva hiomakone?

Oskilloiva hiomakone on työkalu, jolla hiotaan pintoja, yleensä puu-, metalli- tai muovipintoja. Se hioo pinnan tasaiseksi oskilloivin ts. värähtelevin liikkein. Oskilloivia hiomakoneita on erilaisia, esim. reunahiomakone. Lisätietoa oskilloivasta hiomakoneesta löydät täältä.

Mikä hiomakone sopii kalusteille?

Kalusteiden hiontaan on erityyppisiä hiomakoneita, valinta riippuu työtehtävästä ja hiottavan pinnan tyypistä. Kalusteiden hiontaan sopii esim. nauhahiomakone. Se on ihanteellinen suuren materiaalimäärän poistamiseen sekä huonekalujen pintojen muotoiluun tai tasoittamiseen. Nauhahiomakoneita voit tarkastella täällä.

Mikä hiomakone on paras?

Mikä hiomakone on paras riippuu siitä, mitä on tarkoitus hioa. Yllä voit tutustua erilaisiin hiomakoneisiin, näet mihin tarkoituksiin ne sopivat parhaiten ja mitä ominaisuuksia niissä on.

Millainen hiomakone kannattaisi hankkia?

Millainen hiomakoneen pitäisi olla riippuu siitä, mihin sitä aiotaan käyttää. Laikkahiomakone, esimerkiksi, sopii hyvin karkeaan ja hienoon hiontaan sekä muotoiluun. Poran teroittamiseen sopisi esim. tuotevalikoimaamme kuuluva Drill Doctorin poranteroitin. Penkkihiomakone puolestaan sopii erinomaisesti ruosteen tai maalin poistamiseen. Lue yllä olevasta tuotevalikoimastamme lisää hiomakoneista ja niiden käyttötarkoituksista.

Miten puuta pitäisi hioa?

Millä puuta pitäisi hioa riippuu siitä, mitä hionnalla halutaan. Pinnan tasoittamiseen sopii hyvin nauha- tai laikkahiomakone tai hiekkapaperi. Katso yllä olevasta tuotevalikoimastamme lisätietoja erilaisista hiomakoneista ja niiden ominaisuuksista. Muista aina pitää suojavarusteita, kun käytät hiomakoneita. Esimerkkejä suojavarusteista näet täällä.

Voiko lattiaa hioa käsin?

Kyllä, se on aivan mahdollista. Käsin hiominen on kuitenkin raskasta ja aikaa vievää, joten suosittelemme siihen työhön sähköistä lattiahiomakonetta.

Millainen hiomakone kannattaisi hankkia?

Valinta riippuu siitä, millainen lopputulos hionnalta halutaan. Tutustu yllä laajaan valikoimaamme hiomakoneita eri tarkoituksiin.