Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Vannesahanterät M42

Schuchardt Maskinilta löytyy hyvä valikoima metallin ja kiinteiden materiaalien sekä teräsprofiilien katkaisuun tarkoitettuja vannesahanteriä, joiden valmistusmateriaali on M42-kaksimetalli. Myymme saksalaisen Arntz-yrityksen erittäin korkeat laatuvaatimukset täyttäviä vannesahanteriä.

Lue lisää
  per sivu
  1. M42 kaksoismetallivannesahanterät
   M42 kaksoismetallivannesahanterät

   Alkaen 21,89 € 17,65 €

   VI 8° – Massiivinen ja ruostumaton sekä työkaluteräs Terä jossa on vuoleva...
  2. M42 kaksoismetallivannesahanterät
   M42 kaksoismetallivannesahanterät

   Alkaen 17,15 € 13,83 €

   VN 0° – Massiivinen materiaali, profiilit ja työkaluteräkset Yleissahanterä, jossa...
  per sivu

  Arntzin vannesahanterät

  Saksalaisella Arntzilla on yli 220 vuoden kokemus metallin sahauksesta, joten sitä voi hyvällä syyllä pitää alan huippuasiantuntijana. Artnzin pitkä kokemus yhdessä innovaatiokyvyn kanssa on saanut sen pysymään mukana alan kehityksessä ja täyttämään asetetut vaatimukset.


  Muuntyyppisiä vannesahanteriä

  Schuchardt Maskinilla on valikoimassaan useita erityyppisiä vannesahanteriä. Metallin katkaisuun tarkoitetun 1400 mm:n rullamuotoisen vannesahanterän lisäksi meiltä löytyy vannesahanteriä myös puulle ja sahalaitoksille, löydät ne täältä. Muuntyyppiset metallintyöstökoneet löydät kohdasta Koneet.


  Varusteet

  Schuchardt Maskinilta löydät kaikentyyppiset lisävarusteet vannesahoihin ja metallin sahaukseen; esimerkiksi vannesahanterien ja päittäishitsien ohjaimet jne. Jos et löydä verkkokauppamme valikoimasta jotain varustetta, ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme.


  Valmiina pituuksina tai räätälöityinä

  Schuchardt Maskinilta voit tilata vannesahanteriä valmiina pituuksina tai halutun pituisina, hitsaamattomina tai hitsattuina. Halutessasi saat myös päittäishitsattuja, jos hitsaat mieluummin itse. Kun teet tilausta verkkokauppaan, muista ilmoittaa, haluatko hitsaamattoman vai hitsatun.


  Autamme mielellämme tarvittaessa!

  Voit aina soittaa numeroomme +46 - 36 39 60 60, jos haluat kysyä vannesahoista tai katkaisuvannesahanteristä, sekä metallille että puulle tarkoitetuista. Tukitiimimme koostuu ammattityökalujen valmistajista, joilla on kokemusta ja tietoa.  

  Tervetuloa ostamaan asiantuntevalta ja kokeneelta toimittajalta.