Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Palautus ja valitus

Jos haluat palauttaa tai valittaa, ota meihin yhteyttä ennen kuin lähettämistä.

Palautus – jos tilasit tai sait väärän tuotteen

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa, palautuskuljetuksen maksat itse. Jos Schuchardt lähetti sinulle väärän tuotteen, olemme tietysti vastuussa kuljetusmaksusta. Muista aina ottaa meihin yhteyttä ennen lähettämistä. Käytä oikealla olevaa lomaketta. Tuote on palautettava käyttämättömänä alkuperäispakkauksessaan. Käytettyjä tuotteita ja erikoistilauksia ei palauteta. Emme lunasta paketteja postiennakolla tai jälkivaatimuksella.


Valitus – jos jotain meni rikki

Ellei toisin mainita, annamme (1) vuoden takuun valmistus- ja materiaalivikojen osalta. Tuote ei ole saanut olla epätavallisessa tai huolimattomassa käytössä. Takuu ei kata kuluvia osia tai kulutusosia. Varaamme oikeuden joko tuotteen korjaamiseen tai vaihtamiseen uuteen. Kun palautat valituksen kohteena olevan tuotteen, se on puhdistettava ja pakattava hyvin. Muista aina ottaa meihin ensin yhteyttä. Käytä oikealla olevaa lomaketta. Annamme ohjeet sopivista kustannuksellamme tehtävistä palautuskuljetuksista.

Yksityishenkilönä sinulla on aina etä- ja kotimyyntilain mukainen 14 päivän palautusoikeus.


Kuljetusvauriot

Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksen aikana, siitä on viipymättä ilmoitettava kuljettajalle tai kuljetusyhtiölle.


Takuu

Ellei toisin mainita, annamme (1) vuoden takuun valmistus- ja materiaalivikojen osalta. Tuote ei ole saanut olla epätavallisessa tai huolimattomassa käytössä, eikä takuu kata kuluvia osia ja kulutusosia. Varaamme oikeuden tuotteen korjaamiseen tai vaihtamiseen. Kun palautat tuotteen valitustapauksessa, se on puhdistettava ja pakattava huolellisesti.

Lue verkkosivustoltamme lisää ostoehdoista »