Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Hiomalaikat

Hiomalaikka on työkalu, joka poistaa materiaalia hiomalla. Ne on yleensä valmistettu kovasta materiaalista, kuten keraamisesta, timantista, piikarbidista tai korundista.

Lue lisää
  per sivu
  1. Hiontalaikka normaali korundi, NC
   Hiontalaikka normaali korundi, NC

   Alkaen 28,47 € 22,96 €

   Tanskalaiset Scantool-hiomalaikat. Hiomalaikan materiaali: Normalkorund (R/AO). NC-tyyppi...
  2. Hiontalaikka piikarbidi, SC
   Hiontalaikka piikarbidi, SC

   Alkaen 65,67 € 52,96 €

   Tanskalaiset Scantool-hiomalaikat. Hiomalaikan materiaali: Piikarbidi (S/C). Sc-tyyppi...
  3. Adapterit
   Adapterit

   Alkaen 5,17 € 4,17 €

   Adapterisarjat laikkojen sovittamiseksi eri akselimitoille   Adapterisarja...
  4. Hiomalaikat, jalorae
   Hiomalaikat, jalorae

   Alkaen 48,52 € 39,13 €

   Toimittaja tanskalainen Scantool. Laikan materiaali: Jalorae (A/O). Typ ECs oveltuu...
  per sivu

  Hiomalaikan valinta

  Materiaalin valinta riippuu siitä, minkätyyppistä materiaalia aiotaan työstää ja miten se on poistettava. Eri materiaaleilla on usein useita eri raekokoja laikassa, joten se pitäisi pystyä sovittamaan mahdollisimman hyvin suoritettavaan työhön.


  Käyttö

  Hiomalaikkoja käytetään usein esim. ruosteen poistamiseen tai hitsien puhdistamiseen. Niitä käytetään myös muotoiluun ja kiillotukseen. Lähtökohtana on, että käyttäjällä on jo valmiina kone, johon hiomalaikan voi asentaa. Tutustu valikoimaamme täällä. On tärkeää, että sekä nopeuden että koon osalta oikea hiomalaikka päätyy oikeaan koneeseen. Näin vältät hiomalaikan vaurioitumisen ja saavutat halutun tuloksen. Hiomalaikan koko ja muoto voivat vaihdella, laikka voi olla pyöreä, litteä, kartiomainen tai maljamainen.


  Tarvikkeet

  Turvallisuus on muistettava ottaa huomioon, kuten aina työkaluja ja koneita käytettäessä, hiomalaikalla työskennellessä on pidettävä suojalaseja ja -käsineitä, koska riski kipinöistä, jopa lastuista, on suuri. Yksi tapa varmistaa turvallisuus on huoltaa hiomalaikat säännöllisesti ja tarkistaa mahdolliset vauriot tai kuluminen, jotka voivat aiheuttaa turvallisuusriskin. Suojavarusteemme löydät täältä.


  Autamme sinua!

  Hiomalaikat ovat tärkeä ja yleinen työkalu konepajateollisuudessa, ja me Schuchardtilla autamme mielellämme sinua löytämään etsimäsi!