Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Koneöljyt

Schuchardt Maskin myy öljyjä eri koneisiin 1 ja 5 litran kuluttajapakkauksissa sekä isommissa 20 litran pakkauksissa ja tynnyreissä. Koneöljymme tulevat Shelliltä, joka on suuri ja laadukas öljyntoimittaja. Tarjoamme johde- ja vaihteistoöljyä, joka sopii useimpiin sorveihin, jyrsimiin ja pylväsporakoneisiin.

Lue lisää
  per sivu
  1. Shell Omala S2 GX 100 - Vaihdelaatikkoöljy
   Shell Omala S2 GX 100 - Vaihdelaatikkoöljy

   Alkaen 96,93 € 78,17 €

   Laadukas vaihteistoöljy teollisuuskäyttöön. Shell Omala S2 GX on korkealaatuinen...
  2. Shell Omala S2 GX 68 - Vaihdelaatikkoöljy
   Shell Omala S2 GX 68 - Vaihdelaatikkoöljy

   Alkaen 21,24 € 17,13 €

   Laadukas vaihteistoöljy teollisuuskäyttöön. Shell Omala S2 GX on korkealaatuinen...
  3. Shell Tonna S3 M 68 - Johdeöljy
   Shell Tonna S3 M 68 - Johdeöljy

   Alkaen 21,24 € 17,13 €

   Laadukas johdeöljy työstökoneisiin. Shell Tonna S3 M on kehitetty johtimien, pöytien ja...
  per sivu

  Ohjainöljy

  Shell Tonna S3 M on kehitetty johtimien, syöttömekanismien ja pöytien voiteluun kaikilla nopeuksilla. Tällä johdeöljyllä on erittäin hyvät tartuntaominaisuudet, mikä tarkoittaa sitä, että se suojaa hyvin korroosiolta ja hapettumiselta ja pidentää siten koneen käyttöikää. Suosittelemme johdeöljyä erityisesti koneille, joissa on yhdistetty hydrauliikka- ja johdevoitelujärjestelmä. Johdeöljy on myös hyvä yleisöljy, jolla voi voidella kaikkea koneista käsityöstökaluihin ja ketjuihin.


  Vaihdelaatikkoöljy

  Vaihdelaatikkoöljy Shell Omala S2 GX on korkealaatuinen öljy koneiden vaihdelaatikoihin, esim. sorveihin, jyrsimiin ja pylväsporakoneisiin. Omala on suorituskyvyltään ylivoimainen öljy vaihteiston voiteluun ja muihin teollisiin sovelluksiin – tämä siksi, että siinä yhdistyvät kitkaominaisuudet ja hyvä kuormittuvuus. Meiltä saat kahta eri viskositeettia – 68 ja 100 – olevan Shell Omala -öljyn, luku kertoo öljyn juoksevuuden. Mitä suurempi viskositeettiluku, sitä juoksevampi öljy. Viskositeetti lasketaan 40 °C:ssa, ja se laskee lämpötilan noustessa.