Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Pysty vannesahat

Jos etsit vannesahaa, Schuchardt Maskinilla on hyvä valikoima pystysahoja. Meillä on korkeat laatu- ja tuotantovaatimukset täyttäviä ammattilaistason vannesahoja, mutta myös harrastuskäyttöön tarkoitettuja vannesahoja. Vannesahamme on tarkoitettu pääasiassa metallille, mutta useimpia malleja voidaan käyttää myös puulle, koska ne soveltuvat muillekin materiaaleille kuin vain metallille.

Lue lisää
  Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

  Laadukkaita vannesahoja Taiwanista

  Sheng Woei on merkki, jolla on vankka kokemus laadukkaiden pystyvannesahojen valmistuksesta. Sheng Woei -vannesaha on hyvä valinta sekä työpajaan että pieneksi vannesahaksi harrastuskäyttöön.


  Muuntyyppiset vannesahat

  Schuchardt Maskinin valikoimassa on useantyyppisiä vannesahoja. Pystyvannesahojen lisäksi meiltä löytyy katkaisusahoja ja katkaisuvannesahoja, löydät ne täältä. Jos etsit muuntyyppisiä koneita metallintyöstöön, löydät ne kohdasta Koneet.


  Varusteet

  Schuchardt Maskinilta löydät kaikentyyppiset varusteet vannesahoihin ja metallin sahaukseen; esimerkiksi teränohjaimen vannesahaan, sahanterän vannesahaan, päittäishitsit jne. Täältä löydät leikkaustyökalut sahaukseen.


  Autamme mielellämme tarvittaessa!

  Voit aina soittaa numeroomme +4636 396060 (tai käynnistää chattin), jos haluat kysyä vannesahoista tai niiden varusteista. Tukitiimimme koostuu ammattityökalujen valmistajista, joilla on kokemusta ja tietoa.  

  Tervetuloa ostamaan asiantuntevalta ja kokeneelta toimittajalta.