Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Mittaustyökaluja ammattilaisille

Mahr valmistaa ja kehittää mittaus- ja tarkastustyökaluja. Mahr on alalla maailman kolmanneksi suurin valmistaja, jolla on alalta yli 150 vuoden kokemus. Mahr on asiantuntija laadunvarmistuksessa ja tarjoaa laadukkaita mittaustyökaluja mm. ilmailu- ja autoteollisuuden, konetekniikan ja optisen tekniikan käyttöön.

Noin Mahrista

Aina moitteettomasta laadustaan tunnettu Mahr on perustettu vuonna 1861. Yrityksen tuotevalikoima käsittää mm. maksimaalisen tarkat työntömitat, mittakellot ja korkeusmittarit. Tällä kansainvälisellä, tarkan mittauksen takaavia tuotteita valmistavalla yrityksellä on n. 2 000 työntekijää.

Kun kysyimme, mistä tuotteesta Mahr on erityisen ylpeä, yritykseltä tulleessa vastauksessa sen sanottiin olevan heidän analoginen mittakellonsa, joka on aivan ainutlaatuinen. Tuote on nimeltään Millimess-tarkkuudenvertailulaite 1003, joka eroaa muista tarkemmin valmistetuilla komponenteillaan, korkeammalla tarkkuudellaan ja parannetulla hystereesillään. Mittakelloa käytetään yksityiskohtien, kuten esim. rinnakkaisbittien, tarkistamiseen.

Schuchardt on ylpeä voidessaan tarjota Mahr-tuotevalikoiman kokonaisuudessaan, ja joitain tuotteista tunnemmekin jo ennestään erityisen hyvin. Kyseessä on kaksi tuotetta, joiden uskomme soveltuvan erittäin tarkkaa mittaussuorituskykyä vaativille asiakkaillemme.

Ensimmäinen tuote on työntömitta. Työntömitta on IP67-luokiteltu (lisätietoa IP-luokituksesta täältä), siinä on säädettävä nollapiste, se säilyttää vertailuarvon pois kytkemisen jälkeen ja on valmistettu karkaistusta, tarkkuuhiotusta, ruostumattomasta teräksestä. Muista työntömitoista sen erottaa dataulostulo, jonka avulla mittaustiedot voi siirtää suoraan tietokoneelle. Tiedonsiirto tapahtuu Bluetooth-yhteydellä ja edellyttää, että tietokoneeseen on asennettu iStick (USB-vastaanotin). Siten mittaustietoja voidaan käsitellä sujuvasti ja jäsennellysti.

Seuraava tuote, jota suosittelemme, on pinnankarheusmittari. Mahr-tuotevalikoiman pinnankarheusmittari on lähtötason malli edistyneille tuotteille. MarSurf PS 10 -mallissa on käyttöyksikkö, joka voidaan poistaa ja käyttää sekä tuotannossa että valmistuksessa. Mittaustiedot voidaan tallentaa laitteeseen PDF-tiedostoina, mutta ne on myös mahdollista siirtää suoraan tietokoneelle, aivan kuten saman valmistajan työntömitasta.

Jos etsit asiantuntijatyökaluja, löydät ne Mahr-valikoimasta. Osta työntömitat, pinnankarheusmittarit tai korkeusmittarit verkkokaupastamme tai ota yhteyttä työkaluvalmistajiimme, he auttavat sinua löytämään oikean tuotteen!

Relaterade produkter