Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Schuchardts ja Kyocera yhteistyössä

 

Kyocera, tai Kyocera Unimerco, joka on yrityksen koko nimi, tunnetaan markkinoilla korkealaatuisista leikkaavista työstökoneistaan sekä mittaus- ja tarkastusinstrumenteistaan.

Tietoja Kyocerasta

Yhtiö perustettiin vuonna 2011, kun materiaaliteknologian ratkaisuihin erikoistunut japanilainen Kyocera ja tanskalainen leikkaavien työstökoneiden ja erikoistyökalujen asiantuntija Unimerco yhdistyivät yhdeksi yhtiöksi. Unimercon työkalutuntemus yhdistettynä Kyoceran materiaalitietoon on tehnyt yrityksestä yhden maailman johtavista leikkaavien työstökoneiden ja erikoistyökalujen valmistajista.

Ruotsin Kyocera kuuluu tätä nykyä tytäryhtiönä globaaliin Kyocera-konserniin ja sen Ruotsin pääkonttori sijaitsee Jönköpingissä.

Mikä on Kyoceralle ominaista?

Kyocera kehittää monia tuotteita, joissa leikkaava osa on vaihdettavissa. Työstö vaihdettavilla terillä ei välttämättä sovi kaikkiin tilanteisiin; jos porattavana on vain yksi reikä tai jyrsittävänä vain yksi uurre, vaihdettavat terät eivät ole kustannustehokkaita. Mutta toistuvassa työssä ne säästävät sekä aikaa että rahaa.

 

Kyoceran tuotteilla on vahvat edut:

  • Jos terä esim. murtuu tai tylsyy, on edullisempaa vaihtaa terä kuin koko työkalu. Ajan myötä siitä tulee siten huomattavasti kustannustehokkaampi.
  • Leikkaava osa on mahdollista vaihtaa irrottamatta koko työkalua ja tarvitsematta indeksoida sitä uudelleen, mikä tehostaa työskentelyä.
  • Terävalikoima on laaja, teriä on eri materiaaleista ja eri tarkoituksiin, jotka sopivat samaan pidikkeeseen/runkoon.
  • Kyoceran tuotteiden tarkkuus on korkeampi kuin mitä ISO-standardi vaatii.

Seuraavassa joitain Kyoceran suosituimmista tuotteista

Sorviterä


Kyoceran sorviterät on kehitetty optimaaliseen lastunhallintaan, ja niitä on saatavana usealla eri pinnoitteella. Kaikki tämä pidentää terän käyttöikää. Jos leikkaamisen on oltava helppoa ja pinnan sileä, suosittelemme Kyoceran teriä.

Teränpidin
Kyoceran teränpitimet ovat vakaita ja turvallisia, suurelta osin ainutlaatuisen kiinnitysmenetelmänsä ansiosta. Hyvällä istuvuudella ja ISO-standardin vaatimuksetkin reippaasti ylittävällä tarkkuudella syntyy erittäin hyvä kosketuspinta. Teränpidikkeestä käy selvästi ilmi, mitkä varaosat kuuluvat pidikkeeseen, mitä vääntömomenttia ruuviin käytetään ja mikä kääntöterä on sopivin.

 

Sisäsorvauspuomi
Sisäsorvauspuomit on suunniteltu vähentämään tärinää, mikä puolestaan antaa hienomman pinnan. Suunnittelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota hyvään lastunpoistoon. Useimmissa malleissa on sisäinen jäähdytys lisävarusteena.

MRX – monipuolinen taso- ja profiilijyrsin


Tämän tuotteen pyöristetyt terät mahdollistavat laajan käyttöympäristön, koska erittäin vahvat leikkuusärmät selviytyvät vahvimmistakin materiaaleista. Aaltomainen muoto vähentää leikkuuseen tarvittavaa voimaa ja lisää käyttöikää. Terät yhdessä jyrsinpään kanssa minimoivat tärinän moniin muihin pyöristettyihin jyrsinteriin verrattuna.

MEC – leikkuusta helpon tekevä kulmajyrsin, jolla on hyvä kohtisuoruus


Kulmajyrsin positiivisella terällä tarjoaa pienet leikkuuvoimat painopisteen ollessa suuressa materiaalin poistonopeudessa ja pinnan sileydessä. Sen kanssa voi myös käyttää ramppia. Kyocera on kiinnittänyt paljon huomiota liittyvien kääntöterien suunnitteluun, joten paitsi positiivisia ne ovat myös erittäin kestäviä. Jyrsinvalikoima on laaja, erilaisia terätyyppejä ja geometrioita on useimmille materiaaleille.

MFH – suursyöttöjyrsin matalalla asetuskulmalla


Tässä suursyöttöjyrsimessä on erittäin matala – vain 10 astetta – asetuskulma, mikä mahdollistaa suuren syötön ja pitkien työkalujen käytön. Liittyvät terät ovat erikoissuunniteltuja, ja ainutlaatuisen muotonsa ansiosta niillä leikkaaminen on helppoa. Samankaltainen tuote on ”MFH Micro” -varsijyrsin, jota voidaan käyttää vähemmän kiinteiden tappijyrsimien asemesta. Lisätietoa tuotteesta löytyy täältä.

Relaterade produkter