Lisää ostoskoriin
Jatka ostamista
Siirry kassalle

Schuchardt Maskin AB toimittaa Gränges AB:lle käyttövalmiin CNC-ratkaisun

Gränges AB:n laboratorio suorittaa alumiiniosien vetotestejä. Schuchardt Maskin sai tehtäväkseen kehittää koneiden toimituksen, kalusteet ja ohjelmistot sisältävän kokonaisratakisun.

Gränges toimittaa valssattuja alumiinituotteita lämmönvaihdinsovelluksiin ja muihin erityiskohteisiin maailmanlaajuisesti. Osana laadunhallintaa ja tuotekehitystä tehdään veto- ja murtumistestejä. Schuchardt Maskin AB sai tehtäväkseen löytää tiukkoihin toleranssivaatimuksiin perustuva näytteidenottoratkaisu.

Tarvitsimme pienen mutta erittäin tarkan CNC-koneen, ja Schuchardt Maskin kehitti täydellisen kokonaisratkaisun, johon sisältyy OPTIMUM OPTImill F 3Pro, kiinnittimet, asennus ja paikan päällä annettava perehdytys. Juuri se mitä tarvitsimme, ja he tekivät sen erittäin hyvin ja ammattimaisesti, sanoo Grängesin Richard Greve

Schuchardt Maskinille tämäntyyppinen ratkaisu merkitsi uudelle alueelle astumista, mutta yrityksen sisällä usko organisaation osaamiseen oli vankkumaton.

Tämä oli jännittävä tehtävä, eikä todellakaan kuulunut normaaleihin toimituksiimme. Mutta koska meillä on yrityksessä asiantuntemusta, päätimme ottaa kokonaisvastuun toimituksesta, sanoo Schuchardt Maskinin toimitusjohtaja Anders Snäckerström.